World Tourism Tips

Tigers, Tigers Everywhere

Ranthambore_National_ParkA Ranthambore Park épülete között Aravalli és Vindhya tartományban. A lombos erdők voltak egyszer egy része a csodálatos dzsungel Közép-Indiában. A terep masszív és vannak sziklás gerincek, dombok és völgyek nyitott a tavak és medencék.

A park híres tigrisek és köszönhetően a védelmi, a tigris populáció stabilizálódott, ha nem növekedett itt. A tigrisek is észrevette gyakran még a nap folyamán, a normális pursuits– vadászat és gondozása a kicsiket.

Régi omladozó falak, romos pavilonok, kutak, és más ősi szerkezetek tanúi, hogy a régió dicső múlt. Az egész erdő fűszerezve a mellvéden és a spilloverek a Ranthambhore Fort – tigrisek mondta, hogy gyakran ezek a romok is.

Ranthambhore-nemzeti-parkRanthambhor Nemzeti Park egyik kiemelkedő példája a Project Tiger eddigi erőfeszítéseit megőrzése az országban. Az erdők körül Ranthambhore Fort egykor, a privát vadászterületek a Maharajas Jaipur. A vágy, hogy megőrizze a játék ezekben az erdőkben a sport volt a felelős a természetvédelem, valamint az azt követő mentési Project Tiger. 1972-ben úgy becsülték, hogy voltak mintegy 1927 tigris Indiában, amelyek Rajasthan-ben 74, és a szám a nagymacskák Ranthambhore szentély 14. 1972 volt az az év, hogy a Project Tiger indult, és ez a szentély vették a szárnyát, valamint hét másik szentélyek és nemzeti parkok.

Ranthambore-National-Park-tigerEnnek eredményeként a szigorú természetvédelmi erőfeszítések, tigrisek, az első osztályú ingatlanok a park, egyre több és több aktív a nap folyamán. Több, mint bármely más parkban vagy szentély Indiában, tigrisek könnyen foltos itt nappal. Ezek látható kilógó körül lustán a napon, vagy lázasan levadássza Sambhar a tavak körül. Ezért Ranthambhore valószínűleg ideális park természetképkészítési, és ez nem vonzzák a szakmai vadfotósok, a világ minden tájáról.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *